söndag 29 maj 2011

Matbord i betong

Nää hörrni... Hämtade benen till matbordet (75x150) här om dagen. Det är inte toppbra än. Det vinglar och ser lite tanigt ut. Vi gör ett nytt försök i veckan, smeden och jag. Fortsättning följer alltså. För matbord ska det bli.

torsdag 26 maj 2011

Ny betonggruva

Nu händer det grejer. Jag har en ny betonggruva i Vasastan i Stockholm. Ska bara ordna till den lite. Hör av er om ni vill komma förbi och titta på bord eller på mig.
Betonggruvan i Vasastan

torsdag 19 maj 2011

Matbord i betong

Hörrni det här går ju inte. Dålig jag är på att uppdatera. Jag får massor av frågor om matbord. Kul. Nu är jag påväg till min Betonggruva för att lyfta upp en betongskiva för matbord. Det blir 75 x 150 cm. Nästa vecka är smeden klar med benen. Ska bli så kul att se när det är klart. Bild kommer såklart så fort jag har.

Total hjärtklappning

Iris Apfel, bilder från www.architecturaldigest.com

Iris Apfel, bilder från www.architecturaldigest.com
















































Det är är ju ingen inredningsblogg. Men något så här vackert måste jag visa er.  Det finaste hemmet. Jag hittade hos Husligheter. Hemma hos Iris Apfel. Jag får total hjärtklappning. Iris vill du ha ett betongbord att bryta av med?

torsdag 5 maj 2011

Tillbaka från Kina

Hello!
Nu är jag tillbaka från Kina. Där har jag hittat en massa bra saker som skulle passa in här. En dag får ni se! Sticker ner i betonggruvan nu och fortsätter gjuta. Bara att höra av er om ni behöver betongbord. So long!

Verkyg i betonggruvan.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...