torsdag 29 mars 2012

Kinaresan




Nu är jag så trött att jag knappt orkar trycka på tangenterna. Jag har precis varit nere i Betonggruvan och blandat 100 kilo betong. Det blev en hel radda med bord som ska ligga på tork i några dagar.

Så hittade jag den här trötta bilden på mig från Kina. Så mycket att hålla reda på. Dessutom stannade mitt hjärta i säkert tre minuter i chock av alla fina saker jag hittade där. Inte konstigt att man ser trött ut då liksom. På den undre bilden ser ni ett smakprov av kemiglasgrejerna. Nu är de på väg hit. Hurra!

onsdag 28 mars 2012

Lapptäcke och öppet

Bild Pinterest.


Det där med lapptäcke kan jag inte sluta tänka på. Satans snyggt att blanda på det här sättet. Bilden kommer från Pinterest där jag råder er att gå med. Tjat tjat. Men väldigt kul att vara med.

Idag ska jag ordna med bokföring, svara på en massa mail, möte om transport, slipa några bord och så klart ha öppet i Betonggruvan. Kom förbi! 16-20 är det öppet. Det finns läsk i en back. 

tisdag 27 mars 2012

Färgval





























oj oj nu hämder det så mycket grejer. I början av maj verkar det som att grejerna från Kina ramlar in här. Det blir spännande. Nu har jag precis valt färger för ett nytt bord. Spännande det med. Så fort jag får till bilder på det nya visar jag er så klart.

torsdag 22 mars 2012

Helg


Tjadå! Jag tar helg nu och sticker iväg med skidorna. Det ska bli så härligt att jag smäller av. Woho! Vi hörs på måndag igen.

Kinaresan











Äh jag slänger upp lite fler bilder från Kinaresan. Så här kan det också se ut när jag rotar runt. Mitt upp i allt kan man göra värsting fyndet.

onsdag 21 mars 2012

Öppet i Betonggruvan.

Foto Josefine Halfwordson

Idag är det onsdag och öppet i Betonggruvan kl 16-20. Det är så kul om ni kommer förbi. Välkomna!

tisdag 20 mars 2012

Megahärligt.

Bild från Yatzer.

Ok det här var ju också megahärligt. Också från Yatzer. Ni hittar fler bilder från samma hem här.

Yatzer








































De här bilderna har legat i min dator ett tag. Varför har jag inte bloggar dem än. Det är ju så fint att man smäller av. De kommer från Yatzer. Hett tips är att surfa runt där. En sån halvt målad vägg är verkligen trevligt. Som en panel. Det skulle jag vilja ha här hemma. Jag tänker mig att man sätter en list i kanten så det ser riktigt och ombonat ut.


måndag 19 mars 2012

Kinaresan letar








Ok då är man uppe i arla jetlagmprgon. Lika bra att sätta igång. Det blev ju så himlans mycket ordna med när man varit borta i två veckor. Bjuder till på lite bilder på hur det kan se ut när jag glider runt på stan i Kina och letar.

söndag 18 mars 2012

Kinaresan bakformar




Tjipp! Tänkte att jag skulle visa er lite bilder från Kinaresan. Vi börjar med ett ställe där jag köpte in bakformar och lite annat bra för köket. Jag valde jag och ångrade och vände och vred. Lite läskigt är det ju att våga. Den här gången var Nick med. Nick är Kines och jobbar på ett företag som hjälper mig att exportera grejerna. Det var himla smidigt och lyxigt med någon som kan tolka. De andra dagarna fick jag klara mig utan tolk. Jag hade med datorn och skrev in priser i datorn och räknade. Det blev några lådor.

Hemma

Varor till Betonggruvan.

Nu är jag hemma från Kina. Eftersom Kina blockerar en del av internet har jag inte kunna blogga. Förut har jag kunnat lösa det med ett speciellt konto men den är gången gick inte det. Det får vi ta igen nu.

Vilken resa det har varit. Så sjukt intensivt, turbulent och fantastiskt roligt. Varje dag har jag jagat grejer, letat kontakter och löst en massa trubbel. Lagar och regler ändrar på sig och tolkas på olika sätt vilket gör det tungarbetet. Varje gång jag hittar något fint och lyckas få till en affär blir jag så otroligt glad. Det är värt allt slit. Just nu ligger alla grejer på en båt påväg hit. Hoppas nu bara allt går som det ska.

I lådorna ligger det en massa fint kemiglas, fler lampor, saxar och en massa annat. En del saker gick bara att flyga så om några dagar kommer det förhoppningsvis emaljkoppar och indigofärgade kuddfodral. Hurra!

Nu ska jag sortera bilder och ordna till vad som behövs göras här hemma. Vi hörs snart.

onsdag 14 mars 2012

Kina

Jag har inte gått under jorden. Det är bara det att hela internet liksom Inte finns i Kina. Om några dagar åker jag hem. Då ska jag visa er en massa bilder och berätta om äventyret här. Strax, om allt nu går som det ska, åker alla emaljkoppar, glasgrejer och lampor på en båt hem till Betonggruvan. Längtar så till det kommer fram.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...