torsdag 31 maj 2012

Halv vägg




Megafint med målad halv vägg. Speciellt fint i ett hörn. Jag behöver en ny lägenhet.

Bilderna kommer från Pinterest.

onsdag 30 maj 2012

Nya Rum

Från Nya Rum Foto Erika Liden Styling Tone Rörseth.

Ohoj vad fint! Bild från tidningen Nya Rum, nummret som finns ute nu. Tone Rörseth har stylat och Erika Liden har fotat. Med på bilden finns bruna glasflaskor, fabrikslampa och Kinapallar från mig.

Attans synd är att de stora Kinapallarna är slut. Några små finns dock kvar. Bara att ringa eller maila om ni vill komma förbi. Ni är så välkomna!

Hemma hos Lisa





























Titta vilken fin bild jag fick av Lisa! Ni anar inte hur kul det är att se mina bord hemma hos er. Lisa har ett Soffbord i betong i storleken 100x56 cm. De andra typerna av bord hittar du här. De snygga kuddarna kommer från Minh Inredning och Hemtex.

tisdag 29 maj 2012

Hyllan Omar

Bild från bloggen Vintage & Chic.
Bild från Pinterest.

En hylla som denna har jag monterat upp på en hel vägg i min Betonggruva. Omar heter den och kommer från IKEA. Omar finns i en herrans massa storlekar och går den att kombinera till tusen. Sjukt nöjd. Jag har en liknande i köket också. Hett tips alltså!

måndag 28 maj 2012

Silver är att tiga




Att tala är gul men tiga är silver. Ibland är det ju ändå skönt att hålla käften. Jag börjar bli intresserad av lite lyx. Fortfarande dammigt och inte putsat men lite sirligt och romantiskt. Silverbestick ska jag försöka jaga rätt på.

Marknad i lördags







Hej och godmorgon. Jag är påväg till soptippen för att slänga gammalt betongdamm och strunt. Men först lite bilder från marknaden i lördags. Så får ni se vad jag sålde och som ett litet smakprov på vad som fanns i Kinalådan.


fredag 25 maj 2012

Fint

Bild från bloggen SF Girl by bay.






































Det här var bara fint. Eller det är ju inte bara det. Det känns så tryggt och mysigt där inne. Lagom ordnat liksom.

Fota för webshoppen


Igår fotade vi alla grejer för webshoppen som komma skall. Himla himla kul och bra blev det. Längtar så tills jag kan visa er bilderna.

onsdag 23 maj 2012

Local Strangers Marknad



Godmorgon! Fasen vad härligt det är att sommaren är här. Blir alldeles till mig när jag kommer på hur bra det är med ljus och värme. Pigg blir man ju. Tur det för här finns det grejer att fixa med.

Lördag 26 maj, nu på lördag ska jag vara med på Local stangers design marknad på Norrrtullsgatan i Stockholm. Där kommer jag att sälja bland annat kemiglas, kuddar och lampor. Ett betongbord får nog hänga med också. Det vore så klart megakul om ni kommer förbi.

måndag 21 maj 2012

Norge









Sluta va kul! Jag ser att jag har många nya läsare och där i bland flera från Norge. Äkta välkoma ska ni vara, alla. Norge! Jag såg att FridaTrendenser satt ihop en megabra lista på Norska inredningbloggar. Sluta nu, vad mycket fint. Flera av dem lägger jag in i min RSS-lista.

Jag har fått flera frågor och beställningar av Betongbord till Oslo. Kul! Som alltid är det smidigare att frakta fler samtidigt så jag frågar här. Är det någon i Oslo som längtar efter betongbord? Säg till. Då går turen från Stockholm till Oslo via Göteborg och sen tillbaka. Ja, det går ju att göra stopp på vägen också så säg bara till.

Ny lampa


Kolla det finns en ny industrilampa till salu i Betonggruvan. Så är ser den ut. Grön emalj på utsidan och vit på insidan. Den är 30 cm i diameter och 24 cm hög. De anda fabrikslamporna finns också kvar. Sladden köper du genom den här länken. Nytt nytt. Sockeln finns nu i mässingsfärg.

lördag 19 maj 2012

Packar upp

Bild från bloggen Consider this.


Jag håller fortfarande på att packar upp och fixar där nere i Betonggruvan. Det ser så trist ut när jag fotar de fina grejerna där nere. Så det skippar jag. Brukar som på bilden i två storlekar har kommit. På onsdag och torsdag ska allt fotas i en studio. Det känns ju helt sjukt kul. Woho!

fredag 18 maj 2012

Frakt till Göteborg






Strax strax är betongbord på väg till Göteborg. Är det någon av er som vill ha Betongbord i Göteborg eller på vägen dit, eller runt i omnejden, då är det bara att säga till. Jag har nämligen jobbat på som bara den i Betonggruvan. Så äntligen finns det ett litet litet lager.

Hipp hipp! Jag håller på att packa upp och fixa ordning med de nya sakerna som kom från Kina.

onsdag 16 maj 2012

Leverans från Kina




Titta vad som kom till Betonggruvan idag. En superstor låda med dörr. I lådan fanns alla saker jag köpte i Kina när jag var där i mars. Sakerna kommer jag att sälja i Betonggruvan och i en webshop. Sjukt pepp är jag just nu! Hurra!

söndag 13 maj 2012

Kökslampa

Bild från Pinterest.

Kolla så sött. Det vore ändå gulligt att måla om köksluckorna i en färg här hemma. Mina är vitmålade nu. Lite trist men ommålning får nog dröja lite. Fabrikslampan finns hos mig i Betonggruvan.

lördag 12 maj 2012

Mer utemöbler

Bild från Liselotte Watskins.


Måste bara lägga till den här bilden. Hittade den hos Liselotte Watskins som för övrigt var med i senaste  avsnittet av Stil i P1 där hon delade in de italienska kvinnorna i tre grupper. Inte för att jag vet mycket om italienska kvinnor men tänker mig att indelningen är klockren. Mycket värt att lyssna på!

Utomhus

Bild från ELLE Interiör.

Bild från Svenskt tenn.
Bild från Pinterest.


Attans vad jag längtar efter en trädgård eller en balkong. Precis på pricken möblerna på bilden vill jag ha. Rotting och rött. Aj va fint.

fredag 11 maj 2012

Trevlig helg.







































Trevlig helg önskar jag er. Brun flaska som på bilden ligger i lasset med grejer som kommer från Kina. Kanske är det här nästa vecka. Bilden kommer ju såklart från Pinterest.

Instagram


Ursäkta min ocharmighet. Jag ba. Skaffa Instagram ALLA har det. Eh jag visste ju inte heller vad Instagram var fram till nyligen.

Instagram är i alla fall en app för smart phone. Så tar man bilder som man piffar till med olika ramar och filter. Fyrkantiga blir de. De hamnar i ens Instagramfeed. Där följer man andra och delar med sig av sin bilder. Ja, precis som Facebook men för bilder. Eller som en blogg med bara bilder. Det går även att checka in och kommentera. Kul är det. Gillar att det är snabbt som attan.

torsdag 10 maj 2012

Betonggruvans Instagram






Betonggruvan har skaffat Instagram. Betonggruvan heter Betonggruvan även på Instagram. Följ hemskt gärna med där. Där fotar jag och publicerar bra mycket mer än här. Helt äkta kul och snabbt är det. Det rätta att säga i bloggosfären just nu är; jag är sist på bollen med Instagram. Jaha bollen. Men bollen är ju runt och nu är den i rull. Fånga. Hepp hepp.

onsdag 9 maj 2012

Färgen melon.








Det här är min nya favoritfärg. Bara så ni vet. Jag tror vi kan kalla den melon.

tisdag 8 maj 2012

Utejobb


Äntligen kan man sitta ute och jobba. Äkta trevligt. Där jag bor finns det en smidig bakgård med bord och gräsmatta. Där sitter jag och jobbar när vädret tillåter. Det är inte alltid jag är nere i Betonggruvan nämligen. Ibland ska jag svara på mail, blogga, följa upp leveranser, beställa betong, fixa med bokföring och allt sånt där.

måndag 7 maj 2012

Fabrikslampa







































Titta vad jag hittade på Pinterest - en grön fabrikslampa. Liknande den jag säljer i Betonggruvan. Fint var det med orange till.

Egoboost



I mars var jag och mina Betongbord med i Blondinbellas tidning Egoboost. Det glömde jag helt att berätta för er. Idag fick jag hem numret. Det dumma är att den inte finns kvar i butik. Kom förbi i Betonggruvan så kör vi högläsning. Tack söta för att ni skriver om mig.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...