lördag 21 juli 2012

Hemma och vänder.













































Hipp hipp. Hoppas att ni har det fint. Jag sladdar bara förbi hemma föra att packa om. Vi har hälsat på Öland några dagar. Öland bjöd till på alla de nyckelord man kan behöva för att vila upp sig. Närodlat, djur, solnedgång, fika, tält, vindsurfing och högläsning. Gott. Nu blir det segling en vecka.

Glöm inte bort att Betonggruvan öppnar webshoppen 6 augusti. Just nu håller jag på att förbereda lite inför öppning.

fredag 13 juli 2012

6:e Augusti

Betonggruvan.

En massa nytt och kul händer det här. Betonggruvan ska få ny och superfin kostym. Bloggen ska få eget hem och webshoppen är klar. Jag har knackat kod, testat och hängt på forum för att lära mig. Betonggruvan går bra och växer. Sjukt kul och pepp allt detta. Men samtidigt lite läskigt. Nu är jag trött.

Därför kommer semester ytterst passande. Jag checkar ut från internet och betong och drar ut i Sverige för vattensport. 6:e augusti är jag tillbaka. Då med ny kostym, blogg och butik. Hoppas ni hänger med även där. Nu längtar jag som bara den till öppningen av det nya. Och till SEMESTER.

Njut nu av sommaren! Vi ses 6 augusti.

torsdag 12 juli 2012

Matbordet







Nu fotatde jag precis matbordet. Detta exemplar ska faktiskt till Norge. Vilken grej va, att jag får sälja betongbord till utlandet. Ibland glömmer jag bort hur kul det är att ha en Betonggruva. Nu kom jag på. Urkul.

Sommarboxen



Bild från Pinterest.
Nej nu var det väl ändå lite väl glest mellan inläggen. Så kan det bli ibland. Det har helt enkelt varit allt för mycket att göra med annat. Dessutom har jag varit på uselt humör för att min rygg inte vill bete sig. Nu verkar det dock som att bättring är på intågande. Lätt jogg, vila och bålövningar var dag verkar vara grejen. Hoppas nu bara att lite semester på det kan göra ännu mer gott. Imorgon går jag nämligen på semester. Fett ska det bli. Med mig ut i sommarsverige vill ha ha picnicboxar som dessa tack.

torsdag 5 juli 2012

Blått








Jag gick igenom min Pinterest. Det verkar allt som jag gillar blått. Blått som rinner.

onsdag 4 juli 2012

Fabrikslampan hos mor och far





























Jag passade på att ta lite bilder på mamma och pappas nya kök nere i Åhus i Skåne. Än är det inte helt klart. Luckan för diskmaskinen är inte uppe och lite annat pyssel kvar. Fint blev det tycker jag. Sjukt härligt med ljuset och rymden.

Luckor och vitvaror från Ikea är medflyttade från gamla köket. Hörnskåpet är mammas morfars gamla. Bänkskivan är golvplank. Blåklinten är från ängen. Taklamporna kommer från mig i Betonggruvan. Bara att säga till om du behöver lampor. Maila eller ring.

tisdag 3 juli 2012

Sommartid i Betonggruvan



Jag säger ja tack till korgar. Källan till bilderna hittar ni som vanligt i min Pinterest.

På onsdagar är det ju vanligtvis öppet i Betonggruvan. Nu när det är sommar hoppar vi över det tycker jag. Ni är ju såklart välkomna förbi ändå. Ring eller maila mig bara så hittar vi en tid.

måndag 2 juli 2012

Skånehelg






Jag har som sagt varit ner i Skåne i Åhus några dagar. Fy så härligt med promenad i tallskogen, cykla och dricka vin. Till helgen sprack himlen upp och det blev till och med strandhäng. Hoppas hoppas att det fortsätter så här härligt nu.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...