onsdag 28 september 2011

Måla om. Bara sådär.

Hittade den här roliga måla om grejen hos Alcro. Lägg in en bild på det rum du vill måla om, eller testa med deras redan inlagda rum. Sen väljer du färg och börjar måla. Ja egentligen ska man ju göra underarbete som i verkligheten och dra streck så inte färgen kommer utanför. Jag satte bara igång. Men ni fattar.

Den rosa får jag ont i hjärtat av. Tror inte jag skulle trivas en sekund i det rummet. Den där gröna gillar jag. Känns så lugnt och tryggt. Jag vill måla på riktigt NU. Tyvärr tillåter det brutna nyckelbenet bara datamålning just nu. Kanske bra. Hm en vägg i grönt. Är jag helt ute och cyklar nu när jag börjar tänka på att ha en fondvägg hemma... 

Där inne i köket ser ni mina gråa stolar och bord. Ganska nymålade. På riktigt. Ska ta och fota dem ordentligt och visa er.

Så här ser det ut idag.

Alcros färg 15 Green.
Alcros färg 23 Flamingo.

3 kommentarer:

 1. Åhhh vilka vackra betongbord!!! Jag kommer definitivt att komma förbi och lägga en beställning på ett soffbord och ett par nattuksbord. En fråga. De vackra gråa stolarna som du målat om. Vad är det för fabrikat på dem?

  SvaraRadera
 2. TAck snälla du! Kul att du hittat hit!. Du är så välkommen att kika förbi i Gruvan.
  Stolarna har jag faktiskt hittat i ett soprum. Perfekt. Jag har målat dem i äggoljetempra från Norrgavel. Så härlig färg som blir helt matt och fin.

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för ditt svar. Kul med något man kan göra själv!
  Jag kommer absolut förbi snart.

  SvaraRadera

Åh, jag blir så glad om du kommenterar. Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...