tisdag 17 januari 2012

Ärlighetens år.

Bild från itshardtofindafriend


2012 verkar ju vara ärlighetens år. Av rang. Glöm dold agenda. Enligt en kompis ropade SAS ut vid boardingen här om dagen att flyget var försenat eftersom någon hade spytt ombord. Nu var de tvugna att sanera. Ja varför ljuga. Det är ju irriterande när man sitter där och väntar är ju att inte få veta orsaken. En annan väns satusuppdatering på Facebook vittnar om vapenhandel vid bordet intill på en restaurang mitt på ljusa dagen. Vapen är ju inte bra men gillar ändå att gå från slutna rum och mörka gränder till allmän beskådan.

Lyssnar ni på Filip och Fredriks podkast? Sjukt kul och bra är den tycker jag. Verkligen ärlig och rakt på. Nyligen berättade de om sina tunga förhandlingar med Aftonbladet som lett till avslutat samarbete. Nu kör de själva och behöver en samarbetspartner. Det annonserade de om i Podcasten. Jag gillar det.

Jag kör ju på med Betonggruvan i ärlighetens namn. Så. Betonggruvan behöver en logga och annat fint grafiskt material. Är det någon av er som läser min blogg eller som känner någon som kan och vill ha ett uppdrag. Om så, maila eller ring mig.

3 kommentarer:

 1. Jag känner en tjej som jobbar som grafisk formgivare. Hon har hjälpt mig med en logga och lite tryckmaterial som jag är jättenöjd med.

  Jag ska tipsa henne om dig :-)

  Hälsningar Malin som gillar din blogg!!! Och som säkerligen kommer köpa ett betongbord som jag drömt om länge snart :-D

  SvaraRadera
 2. Ärlighet varar längst! Sjukt fin illustration för övrigt, och bloggen den kom från var ju toppen!

  SvaraRadera
 3. Malin va snällt! Tack! Och va roligt att du gillar borden. Kom förbi i Betonggruvan nån dag och kolla!
  Elisabeth visst var det en härlig bildblogg och klicka vidare i.

  SvaraRadera

Åh, jag blir så glad om du kommenterar. Tack!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...